Logo
  • Główna
  • Sklepy
  • Produkty
    • Chleby i bułki
    • Ciasta, ciastka i torty
    • Wypieki okazjonalne
    • Przekąski
  • O nas
  • Kontakt

O nas

Firma „Robson” działa na lokalnym rynku od 1993 roku. Zatrudniamy blisko 140 pracowników, którzy każdego dnia z zaangażowaniem dbają o jakość naszych wyrobów oraz zadowolenie Klientów. Obecnie posiadamy sieć sklepów firmowych na terenie województwa mazowieckiego, gdzie codziennie oferujemy Państwu świeże pieczywo i wyroby cukiernicze najwyższej jakości.

 

Nasza historia

Piekarnia „Robson” to rodzinna firma, która swoją działalność rozpoczęła 1 czerwca 1993 roku. Specjalizujemy się w produkcji różnorodnego pieczywa – chleba pszennego, żytniego, pszenno-żytniego – oraz wyrobów cukierniczych. Zakład produkcyjny mieści się w Łochowie, przy ulicy Myśliwskiej 4A. Jest to prywatne przedsiębiorstwo, które zatrudnia blisko 140 osób na stanowiskach produkcyjnych, kierowców, pracowników porządkowych, biurowych, sprzedawców oraz uczniów przygotowywanych do zawodów piekarza, cukiernika i sprzedawcy. Po ukończeniu nauki i zdaniu egzaminu czeladniczego każdy absolwent ma zapewnione miejsce pracy w naszym zakładzie.

Praca w piekarni odbywa się w systemie dwuzmianowym – dziennym i nocnym. Dzięki wysokiej jakości produktów, stabilności zatrudnienia oraz solidnej kondycji finansowej firma od lat utrzymuje pozycję lidera wśród dostawców pieczywa na lokalnym rynku. Nasze produkty trafiają do odbiorców oddalonych nawet o 100 km od zakładu, a głównymi partnerami są sklepy zlokalizowane na terenie województwa mazowieckiego. Piekarnia „Robson” jest jednym z największych zakładów produkcyjnych w regionie i cieszy się uznaniem dzięki dbałości o jakość, innowacyjnemu podejściu do produkcji oraz zaangażowaniu w rozwój lokalnej społeczności.

Bezpieczeństwo

Zakład Piekarniczo-Cukierniczy „Robson” za podstawowy cel i zamiar obrał sobie nieustanne dążenie do zaspokojenia potrzeb
i oczekiwań naszych Klientów, szczególnie w zakresie zapewnienia wysokiej jakości i bezpieczeństwa oferowanych produktów.Osiągnięcie tego celu realizujemy poprzez wdrożenie i utrzymanie systemów:

GMP – Dobra Praktyka Produkcyjna
GHP- Dobra Praktyka Higieniczna
HACCP – System Analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych.

Pracownicy naszej firmy zostali przeszkoleni w zakresie systemu HACCP, są świadomi zagrożeń, jakie zostały zidentyfikowane
na terenie zakładu w cyklu produkcji naszych wyrobów i jednocześnie odpowiadają za ich bezpieczeństwo zdrowotne oraz jakość.

Dodatkowo wśród wszystkich Pracowników zakładu została rozpowszechniona i jest znana polityka bezpieczeństwa żywnościowego oraz podlega przeglądowi i uaktualnieniom w zależności od potrzeb i sytuacji.

Podziękowania

Od początku istnienia firmy staramy się w miarę naszych możliwości wspierać najbardziej potrzebujących. O zaangażowaniu w działalność charytatywną świadczy dwukrotne uhonorowanie Właściciela Roberta Marczaka medalem w kategorii Darczyńca Roku w latach 2001 oraz 2009. 

Przydatne linki

  • Kontakt
  • Sklepy
  • Dotacja

 

Social Media

Serdecznie zapraszamy do śledzenia naszych mediów społecznościowych, gdzie dzielimy się aktualnościami, promocjami, inspiracjami kulinarnymi oraz ciekawostkami z życia naszej piekarni. Dołącz do naszej społeczności, by być na bieżąco z tym, co pieczemy, i czerpać radość z pasji do pieczywa!

Ciasteczka i informacje

Używamy plików cookies do celów statystycznych oraz w celu monitorowania ruchu na stronie. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane przez naszą stronę internetową to zmień proszę ustawienia swojej przeglądarki. Dane te nie są wykorzystywane i przetwarzane przez pryzmat indywidualnego użytkownika, są nam niezbędne do mierzenia jakości naszych kampanii reklamowych i działań w Internecie.

Copyright 2025. Wszelkie prawa do materiałów umieszczonych na stronie są zastrzeżone. Designed by ArtGate.